Ledová blond: jako stvořená pro podzim

Studená platinová nebo světlá švédská plavá jsou blond odstíny této sezóny – tyto blond odstíny rozzáří podzim a vlasy na trendy hlavách. Ať jsou vaše vlasy krátké nebo dlouhé, takové ochlazení se hodí k jakémukoliv střihu! Představíme vám ledové účesy a odhalíme, proč tyto super světlé barvy fungují jako omlazovací kúra.

Dopřejte si ledovou blond: nejenže je osvěžující, ale také vás omladí. Nevěříte nám? Jen se podívejte na ledově plavé vlasy zblízka: rozzáří nás, vypadají opravdu luxusně a jsou skutečným hitem. Ledová blond je právě teď velmi módní. Populární modelky a superstar jako Rita Ora, Ellie Goulding a Iggy Azalea oznamují příchod doby ledové, která je cokoliv, jen ne mrazivá – bude nám spíš horko. Protože ledově blond vlasy vypadají sexy a jemně zároveň. Slibná kombinace: a také všestranná: studený odstín může vypadat naprosto cool, ale také může být velmi romantický. V závislosti na stylingu (a oblečení) vypadá severská barva futuristicko-moderně nebo elfsky a jemně. Novinka pro vlasy doby ledové: čím matnější barva, tím elegantnější účes!

Ledová blond: nápadná linie vlasů

Chyceni v ledu: barevná paleta nabízí odstíny od studené švédské blond po platinovou. Akurátní mikádo, dlouhé glamour vlny nebo drzé pixie – ledové odstíny se předvádějí v tom nejlepším světle s jakýmkoliv střihem. Dalším pozitivním znakem ledové blond je, že tento odstín oživí trendy barvy na vlasy jako je bronde, i klasiku jako je medová blond nebo hnědá. A to nemluvíme o tom, že působí jako omlazovací kúra! Zářivé světlé vlasy rámují obličej téměř jako svatozář. Díky tomu pokožka vypadá svěžejší a mladší, zatímco zářivost vizuálně vyhladí vrásky.

Hledáte ochlazení? Představíme vám blond účes pro cool hlavy:

Související články
  • Odbarvení a tak dále: jak se stát chytře blond

    Barvení na blond

    Odbarvení a tak dále: jak se stát chytře blond
    ...
  • Barva nebo přeliv?

    Jakou vybrat barvu

    Barva nebo přeliv?
    ...
  • Snadné a pěkné: domácí barvení vlasů

    Barvení

    Snadné a pěkné: domácí barvení vlasů
    ...
  • Vyzkoušejte barvy na vlasy. Máte z čeho vybírat!

    Obarvěte si vlasy

    Vyzkoušejte barvy na vlasy. Máte z čeho vybírat!
    ...

    Chcete vyzkoušet nový odstín vlasů, ale nejste si jistá, zda vám bude slušet? Tak nejdřív novou barvu vlasů vyzkoušejte. Ukážeme vám, jak na to!

    ...
  • Co je to Balayage?

    Stylingové a barevné trendy

    Co je to Balayage?
    ...
  • Sombré: jemná verze ombré účesu

    Stylingové a barevné trendy

    Sombré: jemná verze ombré účesu
    ...
  • Stylová letní barva na vlasy: Růžové zlato

    Stylingové a barevné trendy

    Stylová letní barva na vlasy: Růžové zlato
    ...

    Odstín růžové zlato je barva mezi růžovou a broskvovou s lehkým dotekem zlaté. Tento jemný detail barvu vlasů osvěží a rozzáří Vaši pleť. A je to hlavně skvělá barva na léto! V tomto článku se dozvíte, v čem tento barevný trend spočívá a jak jej ve vlasech vytvořit.

    ...
  • Zářivá podzimní barva: Měděná blond

    Stylingové a barevné trendy

    Zářivá podzimní barva: Měděná blond
    ...

    Chcete své vlasy rozzářit? Pak sáhněte po měděné blond. V tomto článku zjistíte, jak tohoto trendy odstínu dosáhnout a jak jej udržet krásně zářivý.

    ...
  • Pěnová barva na vlasy

    Konzultace barvy

    Pěnová barva na vlasy
    ...

    Permanentní barva na vlasy ve formě pěny? Skvělý nápad! Aplikace je jednoduchá a výsledek krásný. S pomocí několika tipů budete vy i vaše nová barva vlasů vypadat oslnivě a dokonale.

    ...
  • Dobrá – lepší – blond

    Barvení na blond

    Dobrá – lepší – blond
    ...

    Dokud je to neomrzí, budou módní návrháři a kadeřníci letos vlasy barvit a odbarvovat podle libosti. Odvážné ženy mají zcela jistě mnoho příležitostí experimentovat s novými styly.

    ...
  • Mokré barvení: Vlasy v barvě želvoviny

    Exotické vlasové barvy

    Mokré barvení: Vlasy v barvě želvoviny
    ...

    Ombré má svou novou verzi: Aktuálním trendem jsou vlasy v barvě želvoviny. Ukážeme vám současný oblíbený styl celebrit a vysvětlíme, jakou technikou ho dosáhnete.

    ...
  • Zrzavé vlasy s dotekem mědi

    Zrzavé vlasové barvy

    Zrzavé vlasy s dotekem mědi
    ...

    Zrzavé vlasy mohou vypadat tajemně, něžně, romanticky, mladě i svůdně. Špetka měděného nádechu dodá zrzavým vlasům královskou záři.

    ...