Trendem jsou blond vlasy

Melír je již minulostí. Nyní nám móda diktuje být úplně blond. Krásné časy ve stylu blond jsou opět tady. Blondýnky na přehlídkových molech nosí převážně platinovou a popelavou blond – tedy módní barvy vlasů pro letošní jaro.

V České republice je blond nejžádanější a nejoblíbenější barvou vlasů vůbec. Na tržbách českých kadeřnických salonů mají blondýnky a budoucí blondýnky lví podíl. Bond nabízí opravdu širokou paletu odstínů, což ženám dává skvělou šanci najít si „tu svoji“. Rafinovaným melírem lze vytvořit dojem většího objemu, přičemž k dispozici je bezpočet odstínů od platinové až po tmavou blond. Vše je možné a vše je dovolené.

Chcete-li být tuto sezónu „in“, nechte se inspirovat modelkami módních značek Balenciaga a Chanel, které se po všech přehlídkových molech procházejí v extrémně světlých blond hřívách. Tyto modelky vypadají obzvláště skvěle v přítomnosti modelek, které nosí vlasy v další všeobecně oblíbené a módní černé barvě. Takové černovlásky byly k vidění například na přehlídkách módních značek Bottega Veneta a Calvin Klein pro sezónu podzim/zima.

Éru platinové blond odstartovaly v roce 2009 úžasné blond vlasy Agyness Deyn. O rok později již o okouzlujících „kosmických blondýnkách“ mluvil celý New York. Obzvláště úchvatná byla Jil Sander, jejíž zcela odbarvené vlasy dokonale ladily s její zdrženlivou módou.

Související články
  • Odbarvení a tak dále: jak se stát chytře blond

    Barvení na blond

    Odbarvení a tak dále: jak se stát chytře blond
    ...
  • Barva nebo přeliv?

    Jakou vybrat barvu

    Barva nebo přeliv?
    ...
  • Snadné a pěkné: domácí barvení vlasů

    Barvení

    Snadné a pěkné: domácí barvení vlasů
    ...
  • Vyzkoušejte barvy na vlasy. Máte z čeho vybírat!

    Obarvěte si vlasy

    Vyzkoušejte barvy na vlasy. Máte z čeho vybírat!
    ...

    Chcete vyzkoušet nový odstín vlasů, ale nejste si jistá, zda vám bude slušet? Tak nejdřív novou barvu vlasů vyzkoušejte. Ukážeme vám, jak na to!

    ...
  • Co je to Balayage?

    Stylingové a barevné trendy

    Co je to Balayage?
    ...
  • Sombré: jemná verze ombré účesu

    Stylingové a barevné trendy

    Sombré: jemná verze ombré účesu
    ...
  • Stylová letní barva na vlasy: Růžové zlato

    Stylingové a barevné trendy

    Stylová letní barva na vlasy: Růžové zlato
    ...

    Odstín růžové zlato je barva mezi růžovou a broskvovou s lehkým dotekem zlaté. Tento jemný detail barvu vlasů osvěží a rozzáří Vaši pleť. A je to hlavně skvělá barva na léto! V tomto článku se dozvíte, v čem tento barevný trend spočívá a jak jej ve vlasech vytvořit.

    ...
  • Zářivá podzimní barva: Měděná blond

    Stylingové a barevné trendy

    Zářivá podzimní barva: Měděná blond
    ...

    Chcete své vlasy rozzářit? Pak sáhněte po měděné blond. V tomto článku zjistíte, jak tohoto trendy odstínu dosáhnout a jak jej udržet krásně zářivý.

    ...
  • Pěnová barva na vlasy

    Konzultace barvy

    Pěnová barva na vlasy
    ...

    Permanentní barva na vlasy ve formě pěny? Skvělý nápad! Aplikace je jednoduchá a výsledek krásný. S pomocí několika tipů budete vy i vaše nová barva vlasů vypadat oslnivě a dokonale.

    ...
  • Mokré barvení: Vlasy v barvě želvoviny

    Exotické vlasové barvy

    Mokré barvení: Vlasy v barvě želvoviny
    ...

    Ombré má svou novou verzi: Aktuálním trendem jsou vlasy v barvě želvoviny. Ukážeme vám současný oblíbený styl celebrit a vysvětlíme, jakou technikou ho dosáhnete.

    ...
  • Zrzavé vlasy s dotekem mědi

    Zrzavé vlasové barvy

    Zrzavé vlasy s dotekem mědi
    ...

    Zrzavé vlasy mohou vypadat tajemně, něžně, romanticky, mladě i svůdně. Špetka měděného nádechu dodá zrzavým vlasům královskou záři.

    ...
  • Rusé vlasy - trend s velkým T

    Zrzavé vlasové barvy

    Rusé vlasy - trend s velkým T
    ...

    „Teď už mě nebudete přehlížet!“ Pokud vám jde právě o tohle, pravděpodobně se vám rusé vlasy líbí již delší dobu. Rusé vlasy jsou totiž nápadné a rusovlásky působí nesmírně smyslně. I letos jsou velmi módní.

    ...