Skip to Content

BB krém na vlasy

Nádherné vlasy s minimálním úsilím? To je jednoduché! BB krém slibuje dokonalé zkrášlení – nyní i pro vlasy. Princip vše v jednom v péči o pokožku může být použit stejně dobře k dosažení bohaté, zářivé hřívy. Vysvětlíme vám, o čem je nový všestranný pečující přípravek na vlasy.

Práce na plný úvazek, rodina, nedostatek volného času…všichni tu neustálou časovou tíseň dobře známe. Ale přesto naše krása nesmí trpět tím, že jsme v časovém presu! Kdyby jen ta péče o vlasy nebyla tak zdlouhavá… Stop.  Tady je pomoc: moderní ženy používají všestranné produkty – pečující přípravky, které kombinují více vlastností a efektů v jednom. BB krém je jedním z takových zázračných přípravků. Tento krém se již velmi osvědčil v péči o pokožku. A nyní přichází BB krém také se svým vše-v-jednom konceptem do světa vlasové péče. Jak to funguje? Lépe, rychleji, krásněji – vše vysvětlíme.

Co znamená BB?

Zkratka znamená „blemish balm“ (LXXX) a umí toho mnoho: multifunkční produkt vyživuje, stahuje, uzavírá, uvolňuje, chrání před UV paprsky…takže B-balzám je denní krém, fluid proti stárnutí, ochrana před sluncem a základ pro líčení v jednom. Hit kosmetiky! Není proto divu, že experti na vlasy si vybrali populární zkrášlující balzám jako model k vytvoření BB krému pro vlasy.

Co umí BB krém na vlasy?

Podobně jako u péče o pokožku nabízí BB krém na vlasy kombinaci intenzívní péče a ochranných vlastností: více odolnosti, větší kontrola krepatění, více objemu, lesku a poddajnosti, méně roztřepených konečků, méně polámaných vlasů – superkrém je kombinací toho všeho v jednom produktu.  Tento multifunkční produkt dostane vaši hřívu pod kontrolu, když budete zrovna pospíchat. Už po první aplikaci budou vaše vlasy okamžitě saténově hladké, dokonale zářivé, plné přirozeného objemu a budou se dobře rozčesávat.

Jak BB krém na vlasy funguje?

Výživné ingredience, jako jsou rostlinné oleje, pomohou vašim vlasům překonat každodenní výzvy. Zplihlé hřívy budou opět bezvadné a plné lesku. Odlehčená receptura se složkami tekutých vlasů vyrovná přirozenou vlhkost vlasů, zabrání krepatění a zajistí jim saténově jemnou strukturu – bez zatížení. Na rozdíl od BB pleťového krému, tento neobsahuje žádné pigmenty, takže nezmění barvu vlasů.

Jak používat BB krém na vlasy?

BB krém se používá jako neoplachovací kúra. To znamená, že se nevymývá. Jednoduše vlasy po umytí ručníkem usušte a naneste BB krém ve velikosti lískového oříšku do vlasů a nechte pracovat. Díky jemným ingrediencím se může tento zkrášlovací prostředek s klidným svědomím používat každý den. Zbude vám tak více času na další krásné věci ve vašem životě!

Související články
  • Co dělat s mastnými vlasy?

    Mastné vlasy

    Co dělat s mastnými vlasy?
    ...

    Příčinou mastných vlasů je nadměrná tvorba mazu. Je to nemoc nebo jen kosmetický problém? Nevadí, mastné vlasy jsou zhoršením. Získejte odbornou pomoc pro správnou léčbu.

    ...
  • Snadné rozčesávání po mytí vlasů

    Vlasový kondicionér

    Snadné rozčesávání po mytí vlasů
    ...

    Prozradíme vám jednoduché tipy, jak udržet své vlasy po každém umytí poddajné a nezacuchané.

    ...
  • První pomoc pro jemné vlasy

    Jemné vlasy

    První pomoc pro jemné vlasy
    ...
  • Keratin – Zázračná péče zevnitř navenek

    Ochrana

    Keratin – Zázračná péče zevnitř navenek
    ...

    Co je keratin a jakou roli sehrává v péči o vlasy? Prozradíme vám, jak díky němu získáte silnější a zdravější prameny!

    ...
  • Produkty vlasové péče pro kudrnaté vlasy

    Krásné vlasy

    Produkty vlasové péče pro kudrnaté vlasy
    ...

    Speciální produkty vlasové péče pro vlnité vlasy promění Vaše kudrny v nádhernou a stylovou ozdobu.

    ...
  • Efektivní péče o vlasy

    Krásné vlasy

    Efektivní péče o vlasy
    ...
  • Hloubkové čištění: Detox pro vaše vlasy

    Krásné vlasy

    Hloubkové čištění: Detox pro vaše vlasy
    ...
  • Silikon v produktech vlasové péče

    Krásné vlasy

    Silikon v produktech vlasové péče
    ...

    Zda jsou pro vás vhodné vlasové přípravky s obsahem silikonu, záleží na typu vlasů, které máte a na účesu, který byste ráda měla.

    ...
  • Péče o dlouhé vlasy

    Krásné vlasy

    Péče o dlouhé vlasy
    ...

    Vlasy sahající k ramenům rostly nejméně tři roky a za tu dobu vydržely 300 mytí šamponem. Správná péče je proto zásadní. Pro vaše dlouhé vlasy máme devět skvělých tipů.

    ...
  • Vlasová maska: intenzívní pečující program

    Krásné vlasy

    Vlasová maska: intenzívní pečující program
    ...
  • Jak mít zdravé vlasy

    Krásné vlasy

    Jak mít zdravé vlasy
    ...

    Ukážeme vám, jak mít zdravější vlasy. Pomáhá například používat suchý šampon místo každodenního mytí vlasů.

    ...
  • Glossing: zázračná zářivá vlasová kúra

    Krásné vlasy

    Glossing: zázračná zářivá vlasová kúra
    ...