Skip to Content

Nejmodernější účesy do práce – pro každou příležitost i denní dobu

Seriózní, praktické a stylové – alespoň takové by měly účesy do práce být. Musejí totiž vydržet všechny požadavky Vašeho každodenního pracovního života. Přinášíme Vám tedy účesy do byznysového prostředí, které Vám pomohou naplnit Váš potenciál. Od rána až do večera, během dne v kanceláři, na poradách či večerních akcích.

Nízký culík je nyní moderním byznysovým účesem, který zanechává opravdový dojem a je přitom jednoduchý na úpravu.

Ráno máte důležitou schůzku se šéfem, v poledne oběd s kolegy a večer jdete na skleničku s přáteli. Mezitím musíte vyřídit několik hovorů a svoji každodenní práci, která samozřejmě nepočká. Na co se v takovýto den (kromě stylového outfitu, který Vám dodá sebevědomí) můžete spolehnout? No přeci na trendy účes, který vypadá dobře, vydrží až do večera a je snadné jej poupravit. V tomto článku Vám představíme šest trendy účesů, které se hodí do byznysového prostředí a splňují všechny tyto požadavky.

1) Trendy účes do práce: nízký culík stažený šátkem

Nízký culík stažený šátkem je v současné době oblíbeným pracovním účesem, který se hodí jak do kanceláře, tak na schůzky po práci. Ráno se rychle učeše a přes den je zas jednoduché jej poupravit, pokud je to potřeba. Tento účes vypadá nejlépe s pěšinkou uprostřed hlavy. Tip: Culík nejprve utáhněte gumičkou a přes ni pak zavažte šátek. To zajistí, že Vám účes bude lépe držet. Všechny neposlušné vlasy pak uhlaďte voskem.

2) Trendy účes do práce: poloviční drdol

Všichni máme rádi drdoly. Největší novinkou mezi drdoly je teď ale poloviční drdol. Je opravdu praktický, jednoduchý, stylový a dá se nosit i do kanceláře. Jde vytvořit jak v dlouhých, tak v polodlouhých nebo krátkých vlasech. Vlasy v horní části hlavy se stáhnou do mini drdolu nad úrovní uší. Tip: Máte po práci nějaké plány? Skvělé, tak si jen z polovičního drdolu udělejte poloviční culík. A ten bude ještě stylovější, pokud prsty jemně zataháte za konečky vlasů, aby gumička seděla přímo na hlavě. Opatrně uvolněte vlasy u čela a zalakujte, aby se celý účes lesknul.

3) Trendy účes do práce: čelenka

Mikádo nebo lob jsou skvělé účesy do práce.

Rozzařte svoji kancelář a ozdobte si svou hřívu krásnou čelenkou. Čelenka je totiž momentálně hitem mezi vlasovými doplňky. Nejoblíbenější čelenky jsou nyní pokryté sametem nebo velkými třpytivými kamínky. Tip: Vlasy si rozdělte pěšinkou uprostřed a pak do nich umístěte čelenku tak, aby pár pramínků zůstalo před ušima volných. A pokud chcete ještě více zářit, naneste si do délek vlasový lesk.

4) Trendy účes do práce: dlouhé mikádo se zatočenými konečky

Máte důležitou schůzku či prezentaci a chcete vypadat sebevědomě a stylově? Podtočené mikádo se zahnutými konečky pro Vás může být to pravé. Tento účes vypadá nejlépe na dlouhém mikádu. Vytvoříte jej jednoduše pomocí žehličky nebo fénu a kulatého kartáče.

Tip: Aby účes vydržel celý den (i večer), zafixujte jej lakem na vlasy.

5) Trendy účes do práce: francouzský cop

Máte celý den schůzky a pak jdete rovnou na večerní akci? Francouzský cop pro Vás bude skvělým společníkem. Tento zapletený účes vydrží dlouho a vypadá seriózně, sebejistě a stylově. Tip: Aby se vlasy lépe zaplétaly, vmasírujte do nich po umytí trochu tužidla.

6) Trendy účes do práce: Holandské copy

Tak stylové a přitom seriózní. Čelenky se dají nosit i do práce.

Holandské copy jsou podobné těm francouzským. Je to skvělý účes, pokud se na něj potřebujete spolehnout po celý den. Na rozdíl od francouzského copu je holandský cop trochu méně seriózní. Pokud tedy máte důležité jednání, možná si vyberte spíš konzervativnější účes.

Související články
  • Účesy pro dlouhé vlasy

    Dlouhé vlasy

    Účesy pro dlouhé vlasy
    ...
  • Copánky: roztomilé, praktické a univerzální

    Spletené vlasy

    Copánky: roztomilé, praktické a univerzální
    ...

    Copánky vypadají prostě skvěle, jsou moderní a ve vlasech vydrží, ať budete dělat cokoliv. Ale jaké máte při zaplétání vlasů možnosti? A jaký cop Vám bude slušet nejvíc? Čtěte dál a dozvíte se vše, co o copáncích potřebujete vědět.

    ...
  • Větší objem v zadní části hlavy

    Šik účesy

    Větší objem v zadní části hlavy
    ...

    Nezapomeňte na objem! Vlasy v zadní části hlavy by měly mít dostatečný objem bez ohledu na účes. Ale jak vlasy natupírovat abyste si na temeni hlavy nevytvořili legrační hnízdo? Prozradíme vám pět tipů pro plnější účes.

    ...
  • Jak na dokonalý sestřih

    Tipy a triky

    Jak na dokonalý sestřih
    ...
  • Jak vytvořit rozcuchaný účes

    Tipy a triky

    Jak vytvořit rozcuchaný účes
    ...

    Sáhněte po vhodných stylingových produktech, o ostatní se už postarají vaše šikovné prsty. Půvab aktuálních účesů je v jejich nedokonalosti!

    ...
  • Stylingové produkty

    Pudr na vlasy

    Stylingové produkty
    ...

    Jak se v záplavě stále nových stylingových produktů na trhu neztratit? Dáváte přednost spreji nebo laku na vlasy, gelu nebo vosku, vodě, toniku či pěnovému tužidlu? A kromě toho – jak všechny ty stylingové produkty správně používat? I na tyto otázky vám rádi odpovíme.

    ...
  • Páže – elegantní, nadčasový účes

    Krátké vlasy

    Páže – elegantní, nadčasový účes
    ...

    Páže je jedním z klasických účesů. Je nadčasový a v současné době opravdu trendy. A navíc působí velmi sebevědomě. V tomto článku se o tomto střihu dozvíte vše, včetně toho, jestli Vám bude slušet.

    ...
  • Krátké účesy pro ženy - od jemných po ježaté

    Krátké vlasy

    Krátké účesy pro ženy - od jemných po ježaté
    ...

    Už jste si vybraly délku, střih a styling pro svůj nový krátký účes? Nechte se inspirovat slavnými kráskami, kterým krátký styl mimořádně sluší!

    ...
  • Odvážně krátké sestřihy

    Krátké vlasy

    Odvážně krátké sestřihy
    ...

    Ostříhat si dlouhé vlasy nakrátko vyžaduje určitou dávku odvahy. Jakmile k tomu jednou dojde, trvá náprava dlouhé měsíce. My vám prozradíme všechno, co byste o krátkých sestřizích a stylingu měli vědět. Naše obrázky celebrit, ukazující vzhled před a po ostříhání dlouhých vlasů vám ukážou, jak senzačně a krásně mohou krátké vlasy vypadat.

    ...
  • Dnes krátké, zítra dlouhé – prodlužování vlasů

    Krátké vlasy

    Dnes krátké, zítra dlouhé – prodlužování vlasů
    ...

    Zjistěte více o prodlužování vlasů, jeho výhodách a podívejte se na celebrity, které si vlasy nechaly prodloužit.

    ...
  • Boxerské copy: vstupte do ringu s trendy zapletenými copy

    Copy

    Boxerské copy: vstupte do ringu s trendy zapletenými copy
    ...
  • Falešné mikádo

    Mikádo

    Falešné mikádo
    ...

    Nepotřebujete nůžky, abyste vypadala, že jste si dlouhé vlasy ostříhala na krátko. Díky falešnému mikádu snadno a překvapivě osvěžíte svůj vzhled.

    ...