Skip to Content

Jak učesat módní mužský uzel

Mužský model s dlouhými vlasy.

Teaser: #createyourstyle: ve své nové kampani Schwarzkopf oslavuje individualitu a sebevědomí a vyzývá vás, abyste vyzkoušeli nový vzhled. Pánský uzel je nejmódnějším způsobem, jak muž zkrotí dlouhé, divoké vlasy. Náš model Gwilym vám ukáže, jak učesat dlouhé vlasy pro muže, a my vám řekneme, pro které typy se hodí a proč je tak populární.

Od doby, kdy se video fitness trenéra Brocka O'Hurna stalo na Instagramu virálem, účes typu mužský uzel skloňují všichni. Vysoký, svalnatý a mužný model z Los Angeles zkrotil dlouhé vlasy tím, že je vázal do volného uzlu. Předtím byly pánské drdoly spjaty především s jemnými tanečníky baletu, ale video Brocka atraktivně a globálně zpopularizovalo mužskou verzi tohoto looku. Brock O'Hurn představil světu volný nonšalantní uzel. Tento cool Kaliforňan zamotal vlasy do perfektně nedokonalého uzlu zcela odlišného od elegantního účesu tanečníka. Spousta mužů tento stylově nedbalý přístup oceňuje. A ženy, které Brocka na Instagramu sledují, milují jeho samotného i jeho vlasy, a to bez ohledu na to, jak je má upravené.

Model Gwilym ukazuje na našem videu, jak učesat pánský uzel:

You need to accept cookies to play this video

Pánský uzel: Jak ho učesat mužně

Model Gwilym ukazuje, jak vypadá účes na zrzavých vlasech
  • Mezi ruce si rozetřete malé množství (velikost lískového ořechu) krémového gelu a stáhněte si vlasy dozadu. Vlasy upevněte gumičkou do smyčky.
  • Pro větší lesk si na ruce naneste fixační pastu, jak je vidět v tutoriálu, a dlaněmi si účes vyhlaďte, abyste zkrotil všechny neposedné vlasy. Tento účes vypadá zvlášť mužně dohromady s plnovousem, jak ho nosí model Gwilym.
  • Tip: Máte-li vousy, také jim věnujte péči. Vmasírujte trochu oleje do svých vousů. Na uhlazení vousů použijte kartáč.
Nejlepší věc na tomto looku: elegantní mužný uzel je ideální pro zvláštní příležitosti

Pro uvolněnější vzhled zkuste poloviční uzel.

Mužský uzel – stylový účes pro muže pro každou příležitost

Mužský uzel se stal ztělesněním mužnosti. Nejlepší věc na tomto účesu: je jak funkční tak stylový. Mužský uzel zkrotí středně dlouhé vlasy a přemění je do mužného účesového projevu, vhodného pro mnoho příležitostí: elegantní a chic jako náš model Gwilym ve video tutoriálu nebo rozvolněný a divoký pro zábavnou noc. Elegantní a slavnostní verze je vhodná i pro rodinné oslavy a zvláštní příležitosti. Kreativci si obzvlášť oblíbili tento model, např. když je česaný rovně a správně sladěný s oblekem. Je také ideální pro aktivní typy - ať už je to v posilovně, pěší turistiku nebo horolezectví. Mužský uzel není jen trendy, ale je také praktický.

Mužský uzel: jeden vzhled, který dominuje všemu

Elegantní mužský uzel je vhodný i pro pracovní image
Cool den v kanceláři? Elegantní mužský uzel je vhodný i pro pracovní image

Pánský uzel dává dlouhým, mužným vlasům úhledný a reprezentativní vzhled, natolik slušný, že se bude líbit i budoucím tchyním. Na jednu stranu je to silný mužný look, na druhou stranu je elegantní, všímavý a - v neposlední řadě - docela stylový. Je to trendy bomba, který kombinuje vlastnosti jako silný a chytrý, divoký a elegantní, dobrodružný, a přitom s nohama na zemi.

Tip: Díky elegantnímu stylu je tento look pro muže klasický i slušný. Dlouhé vlasy dělá vhodnými i pro pracovní pohovory, prezentace a důležité eventy. Styl je také rychlý a snadný, což z něj dělá perfektní vzhled pro muže.

Kdo může nosit mužský uzel a který look vypadá nejvhodněji?

Stylový mužský uzel s džínovou košilí a koženou bundou.
Stylový mužský uzel také vypadá dobře s džínovou košilí a koženou bundou

Dobrodruzi, outdooroví nadšenci, batůžkáři a sportovci mohou tento styl nosit snadno, protože je velmi praktický, a navíc vypadá skvěle. Mužský uzel je často kombinován s plnovousem, protože muži na cestách obvykle nemají čas na pravidelné návštěvy holičství. U trendsetterů, módních profesionálů (od blogerů a designérů, až po modely nebo stylisty) a hipsterů je mužský uzel prostě trendy. Upravte své dlouhé vlasy dozadu, volně je stáhněte do uzlu a získejte vzhled podobný Brocku O'Hurnovi. Vzhled může fungovat s džíny a trikem, stejně jako s koženou bundou a vysokými botami. V případě volnomyšlenkářských mužů nebo třeba studentů filozofie je mužský uzel výrazem svobody a silné osobnosti. Obzvláště cool pak vypadá nedbale upravený uzel. Ujistěte se, že vlasy nejsou příliš uhlazené, namísto toho udělejte uzel ve stylu nedbalé elegance, vlasy svažte do volné smyčky, sepněte je vzadu gumičkou nebo je zatočte do nedbalého uzlu a sepněte tak, aby držely pohromadě.

Bohužel tento účes není vhodný pro konzervativní kancelářské prostředí: bankéři, právníci a policisté by se měli tomuto trendu vyhýbat. Zkrátka nevypadá dost úctyhodně a nevzbuzuje respekt.

Související články
  • Trend vlasů 2018: „Rozcuch“

    Tutoriály

    Trend vlasů 2018: „Rozcuch“
    ...

    Cool každodenní přirozené účesy, které podtrhnou Vaši osobnost, jsou trendem roku 2018!

    ...
  • Trend vlasů 2018: „70s brushed“

    Tutoriály

    Trend vlasů 2018: „70s brushed“
    ...

    Schwarzkopf Look "70s Brushed" kombinuje pěšinku uprostřed s měkkými vlnami a prameny vyfoukanými směrem ke krajům s ofinou shrnutou na stranu.

    ...
  • Trend Nature Look: Přirozeně okouzlující večerní vlasy

    Tutoriály

    Trend Nature Look: Přirozeně okouzlující večerní vlasy
    ...

    Pro elegantní večerní look se nemusíte vždy uchylovat k vašim osvědčeným vyčesaným drdolům. Zde je způsob, jak nosit vlasy rozpuštěné.

    ...
  • Jak učesat módní mužský uzel

    Tutoriály

    Jak učesat módní mužský uzel
    ...

    Pánský uzel je nejmódnějším způsobem, jak muž zkrotí dlouhé, divoké vlasy.. Ukážeme vám, jak stylovat dlouhé vlasy pro muže a sdělit vám, pro které typy se hodí.

    ...
  • Vlastní svůj jedinečný vzhled: Zde je návod

    Okamžiky

    Vlastní svůj jedinečný vzhled: Zde je návod
    ...

    Zjistěte, jaké styly tajemství si můžete půjčit od lidí s neobvyklým, výjimečným a jedinečným vzhledem ...

    ...
  • Taft. Pro silné momenty!

    Highlights

    Taft. Pro silné momenty!
    ...
  • Spotřebitelky testovaly barvy na vlasy Gliss Color

    Highlights

    Spotřebitelky testovaly barvy na vlasy Gliss Color
    ...
  • Zjistěte, jak dopadlo testování produktu Gliss 7 sec

    Highlights

    Zjistěte, jak dopadlo testování produktu Gliss 7 sec
    ...
  • Prestižní soutěž Elite Model Look zná své vítěze!

    Highlights

    Prestižní soutěž Elite Model Look zná své vítěze!
    ...
  • Získejte 5minutovou ošetřující kúru za pouhých 7 sekund

    Highlights

    Získejte 5minutovou ošetřující kúru za pouhých 7 sekund
    ...
  • Schwarzkopf první experience store je otevřen

    Highlights

    Schwarzkopf první experience store je otevřen
    ...
  • Schwarzkopf: 120 let inovace

    Highlights

    Schwarzkopf: 120 let inovace
    ...