Skip to Content

Prestižní soutěž Elite Model Look zná své vítěze!

Ve Španělském sále Pražského hradu se v pondělí 30. srpna 2021 uskutečnilo finále modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2021. Letošními vítězi se stali Amélie Konšelová a Alex Hanus za Českou republiku a Lenka Saturyová a Patrik Vališ za Slovensko. Porota letos mimořádně vybrala i vítěze za Ukrajinu, kterým se stal Alexey Kabasi. Vítězové budou reprezentovat své země na světovém finále Elite Model Look. Světové úspěchy předešlých ročníků soutěže potvrzují, že výherci mají slibně nakročeno k odstartování úspěšné kariéry.

Finálový večer byl zahájen úryvkem z divadelní hry Manon Lescaut v podání moderátorů Hany Vágnerové a Vladimíra Polívky. Skvělou atmosféry dovytvářel i vynikající hudební zážitek, o který se v rámci finále postaral francouzský zpěvák Adam Naas. Součástí večera byla i exkluzivní přehlídka světově známých značek, jako je Bottega Veneta, Valentino, Saint Laurent, Givenchy, Alexander McQueen, Dior Homme, Versace, Balmain, Ermenegildo Zegna, Off White, Vetements nebo Balenciaga. O styling finálového večera se postaral módní návrhář Lukáš Macháček.

Jako tradičně se i tohoto slavnostního finálového večera zúčastnily topmodelky agentur Elite Prague a Elite Bratislava, například Denisa Dvořáková, Eva Klímková, Barbora Podzimková a Jana Tvrdíková a také slovenské topmodelky Barbora Brušková, Sasha Gachulincová a další.

Exkluzivní kosmetika od Schwarzkopf a Elite Model Look jsou partnery ve světe módy již několik let

Hlavním partnerem soutěže se i tento rok stala úspěšná značka vlasové kosmetiky Schwarzkopf, která v minulosti dlouhodobě spolupracovala např. se světově známými topmodelkami Claudií Schiffer nebo Heidi Klum. K partnerství agentury Elite a značky Schwarzkopf se vyjádřila Karolina Markiewicz-Kuskowska, ředitelka divize Beauty Care ČR a SR, která říká: "Jsem ráda, že jsme se značkou Schwarzkopf mohli být i v letošním roce generálním partnerem modelingové soutěže Elite Model Look v České republice a na Slovensku. Tak jako je Schwarzkopf synonymem pro krásné vlasy, je Elite Model Look synonymem krásných modelek a modelů, co je dokonalé spojení pro modelingovou soutěž. Navíc čeští a slovenští finalisté se pravidelně umísťují na předních příčkách světového finále, co je jen dalším důvodem proč v naší spolupráci pokračovat. Českým a slovenským vítězům a vítězkám gratuluji a přeji hodně štěstí na světovém finále i v jejich budoucí kariéře.“

Staňte se modelkou nebo modelem

Nepropásněte svou šanci a staňte se profesionální modelkou nebo modelem i vy. Elite Prague a Elite Bratislava vyhlašují castingy po celé České republice a na Slovensku, které odstartují další ročník soutěže Schwarzkopf Elite Model Look. Castingy probíhají od 2.9. do 15.9. v obchodních centrech po celé České republice. Svou šanci můžete zkusit i na Slovensku, kde se castingy uskuteční od 24.9. do 30.9. Pro dívky je podmínkou účasti v soutěži výška nad 170 cm a věk 13-21 let, pro chlapce výška nad 183 cm a věk 15-23 let. Ambasadory soutěže se pro letošní rok stali digitální kreativec Martin Carev a slovenská topmodelka Michaela Kociánová.

Související články
  • Trend vlasů 2018: „Rozcuch“

    Tutoriály

    Trend vlasů 2018: „Rozcuch“
    ...

    Cool každodenní přirozené účesy, které podtrhnou Vaši osobnost, jsou trendem roku 2018!

    ...
  • Trend vlasů 2018: „70s brushed“

    Tutoriály

    Trend vlasů 2018: „70s brushed“
    ...

    Schwarzkopf Look "70s Brushed" kombinuje pěšinku uprostřed s měkkými vlnami a prameny vyfoukanými směrem ke krajům s ofinou shrnutou na stranu.

    ...
  • Trend Nature Look: Přirozeně okouzlující večerní vlasy

    Tutoriály

    Trend Nature Look: Přirozeně okouzlující večerní vlasy
    ...

    Pro elegantní večerní look se nemusíte vždy uchylovat k vašim osvědčeným vyčesaným drdolům. Zde je způsob, jak nosit vlasy rozpuštěné.

    ...
  • Jak učesat módní mužský uzel

    Tutoriály

    Jak učesat módní mužský uzel
    ...

    Pánský uzel je nejmódnějším způsobem, jak muž zkrotí dlouhé, divoké vlasy.. Ukážeme vám, jak stylovat dlouhé vlasy pro muže a sdělit vám, pro které typy se hodí.

    ...
  • Vlastní svůj jedinečný vzhled: Zde je návod

    Okamžiky

    Vlastní svůj jedinečný vzhled: Zde je návod
    ...

    Zjistěte, jaké styly tajemství si můžete půjčit od lidí s neobvyklým, výjimečným a jedinečným vzhledem ...

    ...
  • Taft. Pro silné momenty!

    Highlights

    Taft. Pro silné momenty!
    ...
  • Spotřebitelky testovaly barvy na vlasy Gliss Color

    Highlights

    Spotřebitelky testovaly barvy na vlasy Gliss Color
    ...
  • Zjistěte, jak dopadlo testování produktu Gliss 7 sec

    Highlights

    Zjistěte, jak dopadlo testování produktu Gliss 7 sec
    ...
  • Získejte 5minutovou ošetřující kúru za pouhých 7 sekund

    Highlights

    Získejte 5minutovou ošetřující kúru za pouhých 7 sekund
    ...
  • Schwarzkopf první experience store je otevřen

    Highlights

    Schwarzkopf první experience store je otevřen
    ...
  • Schwarzkopf: 120 let inovace

    Highlights

    Schwarzkopf: 120 let inovace
    ...
  • Beauty proměna s Petrou Lovelyhair

    Highlights

    Beauty proměna s Petrou Lovelyhair
    ...