Získejte jedinečný look

Model Gwilym s plným vousy

#createyourstyle: Schwarzkopf ve své nové kampani oslavuje lidskou osobnost a motivuje vás k tomu, abyste byli tou nejlepší verzí sebe sama! Pokud vás příroda obdarovala neobvyklým vzhledem, je to skvělé! Nestyďte se, ale buďte hrdí! Ať už je to neobvyklý vzhled nebo výjimečná barva vlasů jako u modela Gwilyma. Zjistěte, jaké tajemství stylu si můžete vypůjčit od něj a od ostatních, kteří s hrdostí světu ukazují své jedinečné rysy.

Nejlepší stylové rady? Buďte tvůrcem svého vzhledu. Sebepřijetí a láska ke své osobě často přichází až později v životě. Náš model Gwilym neměl vždy nejlepší zkušenost se svým vzhledem:

"Rudé vlasy jsou vždy jedinečné a neobvyklé. V 80. a 90. letech moje barva vlasů rozhodně nebyla v pohodě. Dnes jsem za můj neobvyklý vzhled vděčný, protože bez něj bych nebyl tím, kdo jsem.“

Když jste mladý, nechcete se odlišovat od ostatních, později začnete experimentovat stále více a více a v běhu života se učíte milovat sami sebe. Koneckonců, vždy můžete být na sebe hrdý a vděčný za jedinečné vlastnosti, které vám příroda dala – jak ukazují následující příklady.

Unikátní vzhled dobývá módní svět

Albínská dvojčata Lara a Mara Bawar
Albínská dvojčata Lara a Mara Bawar, fotografoval Vinicius Terranova.

Albínská dvojčata Lara a Mara Bawar se chopila příležitosti a vzala módní svět útokem. Brazilské sestry nemají jen dokonalé míry, ale také nezaměnitelný vzhled. Rodiče Lary a Mary pocházejí ze západní Afriky a mají tmavou pleť. Vzhledem ke genetické mutaci, která způsobuje albinismus, mají jejich dcery bledě bílou kůži. Švýcarský fotograf Vinicius Terranova portrétoval dívky pro svůj fotografický projekt "Flores Raras" (vzácné květiny). Na obrázcích jsou albínská dvojčata zobrazena se svou černoušskou sestrou Sheilou. Všechny tři sestry Bawarovi jsou úžasnými modelkami, díky tomu, jak pracují se svými jedinečnými rozdíly v tak mladém věku. Nejen že si vydělávají peníze modelingem, ale navíc propagují toleranci a rozmanitost. Měli bychom být za svou jedinečnost pyšní.

Zrzavé vlasy: jedinečný vzhled

Náš model s červenými vlasy
Model Gwilym nebyl vždy spokojen se zrzavými vlasy. Dnes je rád, že je má.

Ne každý neobvyklý vzhled musí být extrémní nebo mimořádný. Někdy stačí mít vzácnou přirozenou vlastnost. Rudovlásky jsou jedinečné díky vzácnosti své barvy vlasů, často spárované s bledou kůží a pihami. Přirozeně rudé vlasy má pouhé jedno procento světové populace. Ženy s rudými vlasy jsou považovány za exotické krásky a jejich jedinečný vzhled fascinuje film a přehlídkové molo. Mnoho rusovlasých žen a stylových ikon se nachází v různých kreativních odvětvích, jako je herečka Julianne Moore, supermodelka Lily Cole a módní návrhářka Vivienne Westwoodová. Mezi mužské zástupce tohoto fascinujícího vzhledu zahrnujeme prince Harryho, hudebníka Eda Sheerana nebo modela Gwilyma Pugha.

Přirozené vs. barvené zrzavé vlasy

Červená je působivá. A nezáleží na tom, zda je barva přirozená nebo jsou vlasy barvené.

Mnoho žen si barví své přirozené červené vlasy, aby dosáhly hlubší a živější barvy. Jedná se také o skvělý způsob, jak dosáhnout změny odstínu. Barva nebo přeliv může dokonce zlepšit zářivost a lesk. Blondýnky jako herečka Christina Hendricksová nebo brunetky jako zpěvačka Florence Welchová se s pomocí kadeřníka více a více proměňují v zázračné krásky zázvorové barvy. Tmavé vlasy po intenzivním přelivu nebo barvením získávají atraktivně měděný lesk. Neexistuje žádný speciální šampon pro červené vlasy, ale šampon pro ochranu barev zabraňuje jejich vyblednutí. Ať už se jedná o vlasy přirozené nebo barvené, zrzavý pigment je vysoce citlivý na světlo.

Žena s červenými vlasy
cool mikádo s ofinou dokáže vytěžit ze zrzavých vlasů maximum.
Související články
  • Trend vlasů 2018: „Rozcuch“

    Tutoriály

    Trend vlasů 2018: „Rozcuch“
    ...

    Cool každodenní přirozené účesy, které podtrhnou Vaši osobnost, jsou trendem roku 2018!

    ...
  • Trend vlasů 2018: „70s brushed“

    Tutoriály

    Trend vlasů 2018: „70s brushed“
    ...

    Schwarzkopf Look "70s Brushed" kombinuje pěšinku uprostřed s měkkými vlnami a prameny vyfoukanými směrem ke krajům s ofinou shrnutou na stranu.

    ...
  • Trend Nature Look: Přirozeně okouzlující večerní vlasy

    Tutoriály

    Trend Nature Look: Přirozeně okouzlující večerní vlasy
    ...

    Pro elegantní večerní look se nemusíte vždy uchylovat k vašim osvědčeným vyčesaným drdolům. Zde je způsob, jak nosit vlasy rozpuštěné.

    ...
  • Jak učesat módní mužský uzel

    Tutoriály

    Jak učesat módní mužský uzel
    ...

    Pánský uzel je nejmódnějším způsobem, jak muž zkrotí dlouhé, divoké vlasy.. Ukážeme vám, jak stylovat dlouhé vlasy pro muže a sdělit vám, pro které typy se hodí.

    ...
  • Vlastní svůj jedinečný vzhled: Zde je návod

    Okamžiky

    Vlastní svůj jedinečný vzhled: Zde je návod
    ...

    Zjistěte, jaké styly tajemství si můžete půjčit od lidí s neobvyklým, výjimečným a jedinečným vzhledem ...

    ...
  • Taft. Pro silné momenty!

    Highlights

    Taft. Pro silné momenty!
    ...
  • Spotřebitelky testovaly barvy na vlasy Gliss Color

    Highlights

    Spotřebitelky testovaly barvy na vlasy Gliss Color
    ...
  • Zjistěte, jak dopadlo testování produktu Gliss 7 sec

    Highlights

    Zjistěte, jak dopadlo testování produktu Gliss 7 sec
    ...
  • Prestižní soutěž Elite Model Look zná své vítěze!

    Highlights

    Prestižní soutěž Elite Model Look zná své vítěze!
    ...
  • Získejte 5minutovou ošetřující kúru za pouhých 7 sekund

    Highlights

    Získejte 5minutovou ošetřující kúru za pouhých 7 sekund
    ...
  • Schwarzkopf první experience store je otevřen

    Highlights

    Schwarzkopf první experience store je otevřen
    ...
  • Schwarzkopf: 120 let inovace

    Highlights

    Schwarzkopf: 120 let inovace
    ...